torsdag 2 januari 2014

På godset

"Funderar på hur din absoluta önske-gameplan skulle se ut. Den som skulle få dig riktigt kåt..när den är så sjuk att du nästan skäms.."

Att jag är sjuk är ingen hemlighet. Så sjuk jag nästan skäms? Aj, då är vi rätt sjuka... På gränsen till mentalvård. Jag tycker inte jag är där ännu men sjuk är jag. Jag ger ett försök på ett scenario jag filat på länge. Om du nu måste veta så är det ett av scenarion jag spelar upp när jag blir slickad... Jag får klagomål om att jag inte skriver noveller så varför inte. Vi lär nog bli rätt bekanta med Kristina och Gustav...

Kristina och Gustav, godsägaren och hans fru, var kända för att tvinga sitt tjänstefolk till hemskheter. De betalade väldigt bra och är man fattig så lockar det. Skriken, gråten och de verkningslösa desperata ropen på hjälp var vanligt förekommande på godset. Likaså stönen och det klappande ljudet av hud mot hud.

Staffan var en trettonårig yngling, blond och blåögd. Han hade precis fått jobb hos godsägaren och ämnade med lönen som stalldräng livnära mor, far och syskonen därhemma. Godsägaren Gustav betalade bra mycket mer än någon annanstans Staffan hade hört talas om. Staffan hade hört talas om ryktena, men den uppoffringen var Staffan redo att göra med tanke på lönen.

Till kvällsmaten samtalade Gustav och Kristina om nattens aktiviteter. De kom överens om att det nog var dags för den nyanställde Staffan att göra skäl för sin lön.

Med tunga steg gick Staffan mot godsägarens sovrumsdörr. Nog hade han hört ryktena. Han visste vad som väntade. Godsfrun låg i sängen helt naken.
-Han kan ta med borsten och komma hit, sade hon till honom.
Varsamt plockade Staffan upp den tunga hårborsten i massiv trä och gick fram till sin matmor.
-Av med kläderna och lägg dig över mitt knä. Staffan gjorde som han blev tillsagd. För pengar att livnära sin svältande familj kunde han utstå denna förnedring. Det var en synd det som komma skulle, det visste han.

Kristina smiskade den lilla söta pojkrumpan med tunga slag. Den massiva borsten gjorde sitt. Snart nog låg den lille ynglingen och sprattlade i hennes knä. "Snälla mor det gör ont, snälla sluta". Pojkens skrik gjorde henne våtare. Likt tårarna rann ner för pojkens kinder rann det mellan hennes ben. Hon visste att hennes man älskade den djupröda färgen på småpojkars rumpor. När pojkens rumpa var söndertrasad och blodig och pojken låg orkerslös och snyftade ropade hon på Lisa, sin fjortonåriga kammarjungfru. Kristina tvingade pojken mellan sina ben och med sin ena hand tvingade hon hans ansikte mot sin fitta. "Slicka" var det enda hon sade. Pojken förstod att för sitt eget bästa var det att göra som han blev tillsagd, få det överstökad. Med tankar på lönen smakade han sin första fitta.

Lisa hade kommit in i rummet och särade nu på unge Staffans skinkor. Med van tunga slickade hon honom i skåran. Mjukade upp hans hål. Han rös till när han kände henne på sina ömma skinkor men fann hennes tunga väldigt skön.

"Det blir nog bra så Lisa, tack ska du ha. Hon kan gå nu." hördes godsägarens röst. Lisa smet försiktigt bort medan godsägaren tog plats bakom Staffan. Pojken stelnade till när han kände godsägarens händer på sina skinkor. Han fick sig en örfil av Kristina. "Fortsätt!". Tårarna rann nedför kinden på pojken medan han låg där med ansiktet gnidandes mot sin matmors sköte och han kände godsägarens grova kuk penetrera hans mandom. Han kvävde ett skrik i matmoderns sköte när godsägaren stötte in hela sin lem och trycket på hans hål samt dunkandet mot hans redan ömma skinkor fick det till att blixtra till och nästan svartna för hans ögon. Han fick en örfil till av Kristina.

Staffan kunde inte annat än känna sig liten och smutsig när han låg där. En syndig trettonåring med ansiktet mellan  matmors ben och lapandes hennes fitta medan godsägaren gång på gång körde in sin stora kuk i hans skithål. Tårarna rann och han snyftade svagt, för rädd för annat.

Synen av den söte pojken mellan sina ben och sin man spetsa honom fick Kristina att komma i en väldig orgasm och hon klämde åt pojkens huvud så att han kvävdes en stund. Pojken sprattlade febrilt men satt fast som i ett skruvstäd mellan godsägaren och hans fru. Under tiden ökade godsägaren takten och kom även han i en väldig orgasm.

Staffan kände lättnad när han fick komma loss. Äntligen var det över. För denna gången...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar