torsdag 17 december 2015

Ankare. Äventyrsresor. Erövringar.

Letar inspiration. Hittade ett nytt nätverk: Conquer him.

Tänkvärda inlägg sådär appropå mitt förra inlägg om FLR:
http://conquerhim.com/submissive-gentlemen-are-heroes/
 http://conquerhim.com/the-beauty-of-her-submission-to-his-love/
http://conquerhim.com/the-basic-ingredient-for-all-female-led-relationships/

Det jag reagerar på är hur de målar upp dett FLR-par som oövervinnerliga. Det är dit jag vill nå. Sedan är det kontroversen där den undergivne inte är passiv. Jag har aldrig och kommer nog inte se en sub som passiv. En sub i min värld är alert och högst närvarande.

Det är jultider. Man pratar och hör av sig till människor man annars inte tänker på. Exen hör av sig. Jag får beröm för att jag minns dem och har såpass bra koll på dem som jag har. Jag har sagt det förr. Det läggs ner mycket tid på att lära känna någon i en BDSM-relation. Vi tar varandra till det djupaste av det djupaste och det högsta av det högsta. Det är en äventyrsresa där båda har ett  ansvar för att se till att båda tar sig genom resan. Man kan inte göra sånt utan att känna varandra.

Vi är på spåret med dominans och undergivenhet:
http://conquerhim.com/the-difference-between-being-powerful-and-being-dominant/
Jag vill inte bestämma. Jag vill att det jag vill ha ska hända och utan tjaffs. Jag ser min sub som den som stöttar mig och ser till att hjälpa mig nå mina mål och förstå mina behov. http://conquerhim.com/the-difference-between-being-powerful-and-being-dominant/

Vi är långt bortanför sängkammarkink. FLR för mig är mer än sex, det är frånskilt. Jag söker det djupa.

Den resan jag gjort med bloggen har fått mig att inse vad jag vill uppnå. Jag älskar att smiska, den sadistiska sidan av mig kräver det. Men det är samspelet jag är ute efter. Det mörka av det mörka. Att vara någonstans med någon mentalt och ta oss dit och tillbaka.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar